Sunday 5 June 2016

Sizzix Pop Up Card with house

Here is my pop-up card with a house. This card has an earlier version what was made for my sister. As you see my houses often have a heart shape hole on the roof this is because when I was a child I always drew the roof of the houses with this heart shape window. And if I'm not mistaken it's because I had seen this type of houses in Hungary but unfortunately I can't show you as I haven't found any picture of the this roof on the internet. 

(Íme a pop-up kártyám házzal. Ennek a kártyának van egy korábbi verziója, amit a húgomnak készítettem. Láthatjátok, hogy a házaim tetején gyakran van szív forma, ami azért van, mert gyerekkoromban ha házat rajzoltam mindig tettem a tetjére ilyen szív alakú ablakot. És ha nem tévedek azért rajzoltam így, mert léteztek ilyen házak ilyen tetővel Magyarországon, de sajnos nem tudom Nektek megmutatni, mivel nem találok egy ilyen házat sem az interneten.)







This is for a friend who wants a house so I think Tim Holtz new stamp set full with kind of law of attraction sentences was jus a perfect match for this card. 

(Ezt a kártyát egy olyan barátnak készítettem, aki házat szeretne, így azt gondoltam, hogy Tim Holtz legújabb guminyomda készlete vonzás törvényének megfelelő inspiráló mondataival kiváló párosítás ehhez.)



The name of this stamp set: Ponderings (CMS252) .


I hope you like it! Happy crafting!

(Remélem tetszett! Kellemes alkotást Nektek is!)

1 comment:

Thank you for your lovely comments, I really appreciate it!